DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3607

Название: Енергоощадний гвинтовий еліптичний змішувач
Авторы: Гевко, І. Б.
Hevko, I.
Дячун, А. Є.
Dyachun, A.
Грудовий, Р. С.
Hrudovyy, R.
Ключевые слова: енергоощадний гвинтовий змішувач
розширення технологічних параметрів
покращення якості змішування
планетарне просторове переміщення
Дата публикации: 10-Июн-2013
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. на кор. модель 80549 Україна, МПК В01F 7/00. Енергоощадний гвинтовий еліптичний змішувач / Гевко І. Б., Дячун А. Є., Грудовий Р. С. ; заявники і патентовласники Гевко І. Б., Дячун А. Є., Грудовий Р. С. – № u 2012 10936 ; заявл. 19.09.2012 ; дата публікації 10.06.2013, Бюл. № 11.
Аннотация: Енергоощадний гвинтовий змішувач виконаний у вигляді рами, на якій змонтована транспортна труба з гвинтовим робочим органом, завантажувальним і розвантажувальним елементами, бункером з шибером, приводом, пультом керування. Привідний механізм виконано у вигляді привідної зубчасто-еліпсної конічної шестерні, яка жорстко закріплена до вала електродвигуна і яка є у взаємодії з конічною шестернею, яка жорстко закріплена до лівого кінця вала гвинтового робочого органа, яка з другої сторони є у взаємодії з зубами внутрішнього еліпсного зачеплення сателітного зубчатого колеса. Сателітне зубчате колесо встановлено на валу електродвигуна з можливістю прокручування, а транспортна труба виконана конічної форми і встановлена під кутом до горизонту зі збільшеним діаметром до низу. Вал виконано конічної форми збільшеного діаметра в напрямку виходу матеріалу, з правого кінця який виконано у вигляді сферичного шарніра, який є у взаємодії з підвісною опорою, яка жорстко закріплена до внутрішньої поверхні циліндричної труби.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3607
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
80549-uapatents.pdf251,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет