DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/361

Название: Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ
Другие названия: Dynamics of pectin matters maintenance in the apricot fruits treated by antioxidant composition AKM at storage
Авторы: Соколова, В. М.
Sokolova, V.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Соколова В. М. Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ / В. М. Соколова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 97–102.
Аннотация: Зазначено домінування протопектину впродовж зберігання плодів абрикоса. Встановлено, що суттєво впливає на зміни вмісту пектину та протопектину абрикосів обробка антиоксидантною композицією (АКМ), яка в 1,2–2,3 раза гальмує гідроліз пектинових речовин та сприяє збереженості структури та консистенції плодів.
Описание: Prevailing of protopectin is marked at apricot fruits storage. It is set that substantial influence on the pectin and protopectin maintenance change of apricots has treatment antioxidant composition AKM, which in 1,2-2,3 time brakes the hydrolysis of pectin matters and instrumental in safety of structure and consistency of fruits.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/361
Appears in Collections:2011, № 2 (29), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sokolova_V_Dynamics_of_pectin_matters_maintenance.pdf246,67 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU