DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі тварин та технології кормів >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3613

Название: Якість ріпакового меду, одержаного на Житомирському Поліссі
Другие названия: Quality of rape honey products received on Zhytomyr Polissia region
Авторы: Лісогурська, О. В.
Lisogurska, О.
Кривий, М. М.
Kryvyi, M.
Лісогурська, Д. В.
Lisohurska, D.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: ріпак
rape
мед
honey
якість
quality
Житомирське Полісся
Zhytomyr Polissya
Дата публикации: 2015
Издатель: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Библиографическое описание: Якість ріпакового меду, одержаного на Житомирському Поліссі / О. В. Лісогурська, М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська, С. П. Вербельчук. // Наук. вісн. Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України. Сер. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – Вип. 223. – С. 126–131.
Аннотация: На території Житомирського Полісся медоносні угіддя ріпаку озимого можна використовувати для весняного нарощування бджолиних сімей та отримання монофлорного ріпакового меду, який відповідає вимогам вищого ґатунку: містить води не більше, ніж 18,5%, редукованих цукрів - не менше, ніж 80%, сахарози - не більше, ніж 3,5%, діастази - не менше, ніж 15 од. Готе, кислотність становить не більше, ніж 40.
Описание: At the Zhytomyr Polissya area of winter rape honey land can be used to build a spring bee colonies and receiving monophlory rape honey that meets the highest quality: the water contains no more than 18.5%, reducing sugar- not less than 80 % sucrose - less than 3.5 %, diastase – at least 15 units. Goethe, acidity is not more than 40.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3613
ISSN: 2222-8578
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
SbNulnU_2015_126-131.pdf189,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ