DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра інноваційного підприємництва та інвестиційної діяльності >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651

Название: Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності
Другие названия: Structurization as the factor of steady bakeries in bred production subcomplex
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: хлібопродуктовий підкомплекс
економічна ефективність
реструктуризація
конкурентоспроможність
підприємства хлібопродуктового підкомплексу
Дата публикации: 2007
Издатель: Національний аграрний університет
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності / М. Ф. Плотнікова // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 266–269.
Аннотация: Наведено основні риси розвитку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області, а також проблемні моменти його функціонування в ринкових умовах. Розкрито основні підходи до підвищення економічної ефективності функціонування підприємств підкомплексу за рахунок механізму структуризації на локальному рівні.
Описание: The article tells about development of bread production subcomplex in Zhytomyr region in a dynamics, it also describes problem moments of its functioning in markets conditions. The paper also gives the cost price for production efficiency of bread production subcomplex in locate. It offers arguments of production efficiency.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_visn_NAU_2007_110_2_266-269.pdf34,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ