DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра інноваційного підприємництва та інвестиційної діяльності >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651

Название: Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності
Другие названия: Structurization as the factor of steady bakeries in bred production subcomplex
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: хлібопродуктовий підкомплекс
економічна ефективність
реструктуризація
конкурентоспроможність
підприємства хлібопродуктового підкомплексу
Issue Date: 2007
Издатель: Національний аграрний університет
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності / М. Ф. Плотнікова // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 266–269.
Аннотация: Наведено основні риси розвитку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області, а також проблемні моменти його функціонування в ринкових умовах. Розкрито основні підходи до підвищення економічної ефективності функціонування підприємств підкомплексу за рахунок механізму структуризації на локальному рівні.
Описание: The article tells about development of bread production subcomplex in Zhytomyr region in a dynamics, it also describes problem moments of its functioning in markets conditions. The paper also gives the cost price for production efficiency of bread production subcomplex in locate. It offers arguments of production efficiency.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Nauk_visn_NAU_2007_110_2_266-269.pdf34,49 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU