DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3700

Название: Стенд для дослідження гвинтового конвеєра
Авторы: Дячун, А. Є.
Dyachun, A.
Любачівський, Р. О.
Liubachivskyi, R.
Грудовий, Р. С.
Hrudovyy, R.
Кучвара, І. М.
Kuchvara, I.
Ключевые слова: стенд
гвинтовий конвеєр
перетворювач частоти з персональним комп'ютером
Дата публикации: 27-Май-2013
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. на кор. модель 80241 Україна, МПК B65G 33/00. Стенд для дослідження гвинтового конвеєра / Дячун А. Є., Любачівський Р. О., Грудовий Р. С., Кучвара І. М. ; заявники і патентовласники Дячун А. Є., Любачівський Р. О., Грудовий Р. С., Кучвара І. М. – № u 2012 10663 ; заявл. 10.09.2012 ; дата публікації 27.05.2013, Бюл. № 10.
Аннотация: В основу корисної моделі поставлена задача розширення технологічних можливостей гвинтового конвеєра і зменшення зусилля транспортування сипких матеріалів шляхом виконання стенда для дослідження гвинтових конвеєрів у вигляді рами, на яку жорстко встановлено циліндричну трубу, всередині якої встановлено гвинтовий робочий орган – вал, до якого жорстко приварено гвинтову спіраль приводу, причому електродвигун з'єднано через перетворювач частоти обертання з персональним комп'ютером, а на циліндричному валу по його довжині виконана гвинтова канавка шириною, більшою товщини гвинтової спіралі, з якою вона є у взаємодії, і кроком, збільшеним в сторону подачі вивантажувального матеріалу, який по мірі довжини канавки є збільшеним, крім цього у тілі циліндричного вала по периферії гвинтової канавки з неробочої сторони спіралі рівномірно по довжині виконані конусні призматичні отвори, які є у взаємодії з клинами, які також є у взаємодії з основою спіралі по її довжині і яка жорстко ними закріплена гвинтами до вала, які загвинчені в тіло вала перпендикулярно до його поверхні по центру клинів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3700
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
80241-uapatents.pdf246,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет