DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра ґрунтознавства і землеробства >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3713

Название: Вплив сидерату і способів основного обробітку ґрунту на об’ємну масу та водоспоживання посівів картоплі
Другие названия: The influence of green manure and methods of base on volume soil mass and water consumption of sowing potatoes
Авторы: Гудзь, В. П.
Gudz, V.
Міщенко, Ю. Г.
Mishchenko, Yu.
Прасол, В. І.
Prasol, V.
Муха, Л. В.
Mukha, L.
Дідора, В. Г.
Didora, V.
Кропивницький, Р. Б.
Kropyvnytskyi, R.
Ключевые слова: сидерат
green fertilizers
обробіток грунту
soils cultivation
коефіцієнт водоспоживання
water supply coefficient
урожайність
harvest
Дата публикации: 2011
Издатель: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Библиографическое описание: Вплив сидерату і способів основного обробітку ґрунту на об’ємну масу та водоспоживання посівів картоплі [Електронний ресурс] / В. П. Гудзь, Ю. Г. Міщенко, В. І. Прасол [та ін.] // Наукові доповіді Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України : електрон. журн. – 2011. – № 1 (23). – Режим доступу: http://nd.nubip.edu.ua/2011-1/11krbcsp.pdf.
Аннотация: Наведено результати досліджень щодо впливу післяжнивного сидерату редьки олійної й безполицевих способів основного обробітку на об’ємну масу ґрунту, запаси продуктивної вологи і водоспоживання посівів картоплі.
The usage of green fertilizers and mouldboard-free cultivation had the positive influence on volume soil mass, available moisture supply in a soil and water consumption of sowing potatoes.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3713
ISSN: 2223-1609
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nd_NUBiP_2011_7_(23).pdf171,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ