DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3929

Название: Порівняння новостворених молочних порід за екстер’єром і конституцією
Другие названия: The comparative estimation of conformation and constitution of new dairy breeds
Авторы: Пелехатий, М. С.
Pelekhaty, M.
Шуляр, Альона Л.
Shulyar, Alyona
Ключевые слова: породи молочної худоби
dairy cow breeds
екстер’єр і конституція
conformation and constitution
молочна продуктивність
milk productivity
генотип
genotype
кореляція
correlation
бажаний тип
desired type
Дата публикации: 2010
Издатель: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Библиографическое описание: Пелехатий М. С. Порівняння новостворених молочних порід за екстер’єром і конституцією / М. С. Пелехатий, А. Л. Шуляр // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. Сер. Сільськогосподарські науки. – 2010. – Т. 12, № 3 (45), ч. 3. – С. 79–93.
Аннотация: Проведено порівняльний аналіз екстер’єру і конституції та їх зв’язку з молочною продуктивністю корів новостворених українських чорно-рябої і червоно-рябої молочних порід в оптимальних умовах приватної агрофірми «Єрчики» Житомирської області.
A comparative analysis of conformation and constitution and correlation of milk productivity of new Ukrainian black-and-white and red-and-white dairy breeds in the optimum conditions of a private agrofirm «Yerchyky» Zhytomyr oblast was made.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3929
ISSN: 2413-5550
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
NVLNUVMBT_2010_12_3_3_79-93.pdf406,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ