DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/394

Название: Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах
Другие названия: Methods of determination of protein and fat in milk and dairy products
Авторы: Ковальчук, Т. І.
Kovalchuk, T.
Барсукова, О. В.
Barsukova, O.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ковальчук Т. І. Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах / Т. І. Ковальчук, О. В. Барсукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 352–357.
Аннотация: Пропонуються методи визначення вмісту жиру і білка в молоці та молочних продуктах. Якість молока та молочних продуктів для споживачів залежить від ефективності контролю показників безпеки з всім ланцюгом їх виробництва – від ферми до споживача. Особливого контролю вимагає сире молоко як сировина для переробки. Об'єктивна оцінка сировини, склад і якість готової продукції базується на методах, які охоплюють весь можливий діапазон показників.
Описание: Some methods of determination of protein and fat contents in milk and dairy products have been suggested. The methods of determining fat and protein in milk and dairy products. The quality of milk and dairy products for consumers depends on effective control of safety parameters throughout their production chain - from farm to consumer.Special control requires raw milk as raw material for processing. Objective evaluation of raw materials, composition and quality of finished products based on the methods that cover the entire range of possible targets.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/394
Appears in Collections:2011, № 1 (28), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Methods_of_determination.pdf402,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2021 Polissia University