DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва >
Підручники, посібники >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4013

Название: Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах
Другие названия: Основы переработки продукции животноводства в домашних условиях
Basics of processing of livestock products in the home
Авторы: Ковальчук, В. І.
Ковальчук, В. И.
Kovalchuk, V.
Славов, В. П.
Slavov, V.
Кривий, М. М.
Кривой, М. Н.
Kryvyi, M.
Кальчук, Л. А.
Kalchuk, L.
Біденко, В. М.
Биденко, В. Н.
Bidenko, V.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: сировина
сырье
raw
м'ясо
мясо
meat
яловичина
говядина
beef
свинина
pork
баранина
lamb
птиця
птица
poultry
риба
рыба
fish
яйця
яйца
eggs
контроль якості
контроль качества
quality control
переробка м'яса
переработка мяса
processed meat
переробка м'ясної сировини
переработка мясного сырья
processed raw meat
Issue Date: 2014
Издатель: Житомирський державний університет імені І. Франка; Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах : [навч. посіб.] / В. І. Ковальчук, В. П. Славов, М. М. Кривий [та ін.]. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2014. – 200 с.
Аннотация: Навчальний посібник підготовлений згідно програми з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва» (2001 р.). У навчальному посібнику описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, риби та яєць, а також їх переробку в домашніх умовах. Крім того, дано корисні поради по методах забою тварин і птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва. Наведено рецепти приготування ковбас, копченостей, страв із м'яса тварин, птиці, риби і яєць.
Учебное пособие подготовлено согласно программы по дисциплине «Технология переработки продукции животноводства» (2001 г.). В учебном пособии описаны пищевую ценность мяса различных видов животных и птицы, рыбы и яиц, а также их переработку в домашних условиях. Кроме того, даны полезные советы по методам убоя животных и птицы. Особый интерес представляют способы хранения продуктов животноводства. Приведены рецепты приготовления колбас, копченостей, блюд из мяса животных, птицы, рыбы и яиц.
A training manual prepared by the program on discipline "Technology of processing of livestock products" (2001). The textbook describes the nutritional value of meat of different species of animals and birds, fish, and eggs, as well as their processing in the home. In addition, given useful tips on methods of slaughtering animals and poultry. Of particular interest are the methods of storage of animal products. Provides recipes for sausages, smoked meats, dishes with meat, poultry, fish and eggs.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4013
Appears in Collections:Підручники, посібники

Files in This Item:

File Description SizeFormat
osnjvu_pererobki_prod_tvarinnictva_v_domachnih_umovah_2014.pdf547,93 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU