DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Підручники, посібники >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4013

Название: Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах
Другие названия: Основы переработки продукции животноводства в домашних условиях
Basics of processing of livestock products in the home
Авторы: Ковальчук, В. І.
Ковальчук, В. И.
Kovalchuk, V.
Славов, В. П.
Slavov, V.
Кривий, М. М.
Кривой, М. Н.
Kryvyi, M.
Кальчук, Л. А.
Kalchuk, L.
Біденко, В. М.
Биденко, В. Н.
Bidenko, V.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: сировина
сырье
raw
м'ясо
мясо
meat
яловичина
говядина
beef
свинина
pork
баранина
lamb
птиця
птица
poultry
риба
рыба
fish
яйця
яйца
eggs
контроль якості
контроль качества
quality control
переробка м'яса
переработка мяса
processed meat
переробка м'ясної сировини
переработка мясного сырья
processed raw meat
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський державний університет імені І. Франка; Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах : [навч. посіб.] / В. І. Ковальчук, В. П. Славов, М. М. Кривий [та ін.]. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2014. – 200 с.
Аннотация: Навчальний посібник підготовлений згідно програми з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва» (2001 р.). У навчальному посібнику описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, риби та яєць, а також їх переробку в домашніх умовах. Крім того, дано корисні поради по методах забою тварин і птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва. Наведено рецепти приготування ковбас, копченостей, страв із м'яса тварин, птиці, риби і яєць.
Учебное пособие подготовлено согласно программы по дисциплине «Технология переработки продукции животноводства» (2001 г.). В учебном пособии описаны пищевую ценность мяса различных видов животных и птицы, рыбы и яиц, а также их переработку в домашних условиях. Кроме того, даны полезные советы по методам убоя животных и птицы. Особый интерес представляют способы хранения продуктов животноводства. Приведены рецепты приготовления колбас, копченостей, блюд из мяса животных, птицы, рыбы и яиц.
A training manual prepared by the program on discipline "Technology of processing of livestock products" (2001). The textbook describes the nutritional value of meat of different species of animals and birds, fish, and eggs, as well as their processing in the home. In addition, given useful tips on methods of slaughtering animals and poultry. Of particular interest are the methods of storage of animal products. Provides recipes for sausages, smoked meats, dishes with meat, poultry, fish and eggs.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4013
Располагается в коллекциях:Підручники, посібники

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
osnjvu_pererobki_prod_tvarinnictva_v_domachnih_umovah_2014.pdf547,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет