DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4045

Название: Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку
Другие названия: Logistics of the food industry enterprises: key concepts and systems in the market conditions
Авторы: Зінчук, Т. О.
Zinchuk, T.
Глібко, О. П.
Glibko, O.
Ключевые слова: логістика
logistics
харчова промисловість
food industry
підприємство
enterprise
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2010
Издатель: Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
Библиографическое описание: Зінчук Т. О. Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку / Т. О. Зінчук, О. П. Глібко // Вісн. Дніпропетровського держ. аграр. ун-ту. – 2010. – № 2. – С. 128–132.
Аннотация: Досліджено основні етапи формування логістичних концепцій та систем підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано ключові проблеми впровадження логістичних систем на підприємствах. Доведено роль та значення концепцій логістики в забезпеченні ефективності функціонування підприємств.
The basic stages of logistic concepts and food industry systems are researched. The key problems of the logistics systems implementation for enterprises are grounded. The role and importance of the logistics concepts in ensuring the efficiency of enterprises are proved .
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4045
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VDdau_2010-2_128_132.pdf194,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет