DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/410

Название: Перетравність і обмін поживних речовин в організмі бугайців при використанні пелюшки
Другие названия: The digesertibilixy and nutrient metabolism in the bodies of bulls fed with field pea
Авторы: Савчук, І. М.
Savchuk, I.
Костанецька, Ю. В.
Kostanezka, Y.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Савчук І. М. Перетравність і обмін поживних речовин в організмі бугайців при використанні пелюшки / І. М. Савчук, Ю. В. Костанецька // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 231–236.
Аннотация: У науково-господарському та балансовому дослідах встановлено, що використання дерті пелюшки, порівняно з макухою соняшниковою, для балансування раціонів годівлі бугайців по перетравному протеїну позитивно позначилося на їх середньодобових приростах живої маси (883 г проти 862 г), сприяло збільшенню коефіцієнтів перетравності сирого протеїну на 2,8 % та БЕР – на 2,9 %, зниженню сирої клітковини на 3,1 %.
Описание: The results of rescarch, economic and balanse experience prove that the use of field pea as compared to oilcake user for balancing the diet of bulls as to the digestible protein positively affected their average daily live weight gain (883 vs 862 gr respectively). The above contibuted to the increase in the crude protein digestibilixy coefficients by 2.8 %, NFAS by 2.9 %, as well as to the decrease in the crude cellular tissue by 3.1 %.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/410
Располагается в коллекциях:2011, № 1 (28), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_digesertibilixy_and_nutrient_metabolism.pdf413,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ