DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі тварин та технології кормів >
Підручники, посібники >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4482

Название: Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів
Другие названия: Эколого-биологические особенности и хозяйственная ценность редких культурных и природных растительных ресурсов
Ekologo-biological features and economic value of rare cultural and natural resources vegetable
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Засекін, Д. А.
Засекин, Д. А.
Zasekin, D.
Скоромна, О. І.
Скоромная, О. И.
Skoromna, O.
Кривий, М. М.
Кривой, М. Н.
Kryvyi, M.
Арешонков, В. Ю.
Oreshenkov, V.
Гуцол, А. В.
Hutsol, A.
Вискушенко, А. П.
Viskushenko, А.
Чорний, М. В.
Черный, М. В.
Chorny, М.
Павлюк, Н. В.
Pavlyuk, N.
Євтушок, І. М.
Евтушок, И. М.
Evtyshok, І.
Орлов, О. О.
Орлов, А. А.
Orlov, O.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: малопоширені культури
малораспространенные культуры
rare culture
кормовиробництво
кормопроизводство
fodder production
тваринництво
животноводство
animal
морфологічні особливості рослин
морфологические особенности растений
morphological characteristics of plants
багаторічні культури
многолетние культуры
long-term culture
дворічні культури
двухлетние культуры
two-year culture
однорічні культури
однолетние культуры
annual crops
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів : навч. посіб. / В. А. Бурлака, Д. А. Засекін, О. І. Скоромна [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. – 2-е вид. – Житомир : ЖНАЕУ, 2011. – 102 с.
Аннотация: У посібнику приведені технології вирощування, умови зберігання та раціонального використання малопоширених культур у годівлі тварин, птиці. Зроблений короткий опис біологічних та морфологічних особливостей рослин з відповідними фотографіями. Посібник розрахований на фахівців кормовиробництва, тваринництва, науковців, керівників сільськогосподарських виробництв, фермерів, студентів природничих, агрономічних, ветеринарних факультетів, сільськогосподарських коледжів.
В пособии приведены технологии выращивания, условия хранения и рационального использования малораспространенных культур в кормлении животных, птицы. Сделан краткое описание биологических и морфологических особенностей растений с соответствующими фотографиями. Пособие рассчитано на специалистов кормопроизводства, животноводства, научных работников, руководителей сельскохозяйственных производств, фермеров, студентов естественнонаучных, агрономических, ветеринарных факультетов, сельскохозяйственных колледжей.
The guide contains the technologies of cultivation, storage conditions and sustainable use of minor crops in animal feeding, poultry. A brief description of the biological and morphological characteristics of plants with corresponding photos. The manual is designed for professionals of forage, livestock, researchers, leaders of agricultural industries, farmers, students, nature science, agronomy, veterinary departments, agricultural colleges.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4482
ISBN: 966-8456-34-3
Располагается в коллекциях:Підручники, посібники

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ekologo-biological_features_2011_102.pdf2,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ