DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/455

Название: Ефективність заготівлі силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковими
Другие названия: The efficiency of laying in silaged cruciferous fodders mixed with cereals
Авторы: Маркелова, А. В.
Markelova, A.
Гуцол, А. В.
Gucol, A.
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Маркелова А. В. Ефективність заготівлі силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковими / А. В. Маркелова, А. В. Гуцол // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 267–275.
Аннотация: У статті наведені результати досліджень вивчення ефективності заготівлі силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковими культурами. Кращими співвідношеннями для злакових культур є 50:50 і 60:40, а кращими консервантами біологічного походження показали себе суріпиця озима і гірчиця біла. При силосуванні злаково-бобових трав додавання ріпаку ярого в кількості 30% від загальної кількості маси було найкращим варіантом введення цієї культури.
Описание: The paper presents the results of the investigations into the efficiency of laying in silaged cruci ferrous fodders mixed with cereal crops. The correlations of 50:50 and 60:40 prove best for cereal crops, as well as winter cress and white mustard prove the best food preservative of biological origin. When silaging cereal and bean grasses the addition of spring rape in the amount of 30 % from the total mass proved the variant of the crop introduction.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/455
Располагается в коллекциях:2013, № 1 (36), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_efficiency_of_laying_in_silaged_cruciferous.pdf461,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ