DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/455

Название: Ефективність заготівлі силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковими
Другие названия: The efficiency of laying in silaged cruciferous fodders mixed with cereals
Авторы: Маркелова, А. В.
Markelova, A.
Гуцол, А. В.
Gucol, A.
Issue Date: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Маркелова А. В. Ефективність заготівлі силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковими / А. В. Маркелова, А. В. Гуцол // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 267–275.
Аннотация: У статті наведені результати досліджень вивчення ефективності заготівлі силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковими культурами. Кращими співвідношеннями для злакових культур є 50:50 і 60:40, а кращими консервантами біологічного походження показали себе суріпиця озима і гірчиця біла. При силосуванні злаково-бобових трав додавання ріпаку ярого в кількості 30% від загальної кількості маси було найкращим варіантом введення цієї культури.
Описание: The paper presents the results of the investigations into the efficiency of laying in silaged cruci ferrous fodders mixed with cereal crops. The correlations of 50:50 and 60:40 prove best for cereal crops, as well as winter cress and white mustard prove the best food preservative of biological origin. When silaging cereal and bean grasses the addition of spring rape in the amount of 30 % from the total mass proved the variant of the crop introduction.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/455
Appears in Collections:2013, № 1 (36), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
The_efficiency_of_laying_in_silaged_cruciferous.pdf461,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU