DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/461

Название: Організаційно-технологічні фактори і використання льонозбиральних комбайнових агрегатів
Другие названия: The organizational and technological factors and the use of flax combine harvesters
Авторы: Лімонт, А. С.
Limont, A.
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Лімонт А. С. Організаційно-технологічні фактори і використання льонозбиральних комбайнових агрегатів / А. С. Лімонт // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 215–224.
Аннотация: Тривалості робочого дня і обідньої перерви розглянуто як організаційно- технологічні фактори, що визначають ефективність використання льонозбиральних комбайнових агрегатів. За показники ефективності використання агрегатів прийняті коефіцієнт використання їх часу зміни, продуктивність за годину змінного часу та виконання годинної норми виробітку. Зі зміною тривалості робочого дня в досліджуваних межах зазначені коефіцієнт і виконання норми виробітку змінюються за куполоподібними кривими, а продуктивність агрегату із збільшенням тривалості обідньої перерви зростає за логістичною залежністю.
Описание: The working hours and dinner time duration are considered as the organizational and technological factors which determine the efficiency of using flax combine harvesters. The author covers such indices of the efficiency of using harvesters as the coefficient of using time before their change, the hour productivity and the percentage of fulfilling the rate of output. Under the changes of the working hours within the studied limits the given coefficient and the rate of output also change along the dome shaped curve. The harvester rate of output increases according to the logistic dependence along with the increase in the dinner time duration.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/461
Располагается в коллекциях:2013, № 1 (36), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Limont_A_The organizational_and_technological_factors.pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ