DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/475

Название: Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибів
Другие названия: Influence of moisture on technological indicators of straw during cultivation of edible fungi
Авторы: Мироничева, О. С.
Myronycheva, E.
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Мироничева. О. С. Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибів / О. С. Мироничева // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 134–138.
Аннотация: Досліджено вплив вологості на технологічні показники соломи пшениці для застосування у грибівництві. Встановлено, що підвищена вологість стимулює розвиток КУО мезофільної мікрофлори до 4 разів та призводить до збільшення азотовмісних сполук у 1,9 раза. Тому при заготівлі такої сировини слід враховувати початкову вологість та створювати оптимальні умови для її зберігання.
Описание: The influence of humidity on the technological parameters of wheat straw for use in mushroom cultivation was determined. It was found that high moisture stimulates the development of CFU mesophilic microflora by 4 times and causes the accumulation of nitrogenous compounds by 1,9 times. Therefore, during the preparation of such materials one must take into account the initial moisture (11–12%) and to create optimal conditions for its storage.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/475
Располагается в коллекциях:2013, № 1 (36), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Myronycheva_E_Influence_of_moisture.pdf432,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ