DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі тварин та технології кормів >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4880

Название: Зміни мікрофлори повітря в приміщенні свинокомплексу під впливом алунітової емульсії
Другие названия: Изменения микрофлоры воздуха в помещении свинокомплекса под влиянием алунитовой эмульсии
The changes in the microflora in the sties of swine complex under the influence of alunite emulsion
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Хом'як, І. В.
Хомяк, И. В.
Khomyak, I.
Скоромна, О. І.
Скоромная, О. И.
Skoromna, О.
Ключевые слова: мікрофлора
микрофлора
microflora
мікроорганізми
микроорганизмы
microorganisms
свинокомплекс
pig farm
алунітова емульсія
алунитовая эмульсия
alunova emulsion
Issue Date: 2012
Издатель: Вінницький національний аграрний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Зміни мікрофлори повітря в приміщенні свинокомплексу під впливом алунітової емульсії / В. А. Бурлака, І. В. Хом’як, О. І. Скоромна // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. С.-г. науки. – 2012. – № 4 (62). – С. 78–85.
Аннотация: Встановлено результати дослідження змін в розвитку мікроорганізмів на свинокомплексі під впливом алунітової емульсії. Площі колоній зростають при концентрації алунітів 35% і спадають після 45%, у зростання площ грибкових колоній бактеріальних площі скорочується.
Установлены результаты исследования изменений в развитии микроорганизмов на свинокомплексе под влиянием алунітової эмульсии. Площади колоний растут при концентрации алунитов 35% и спадают после 45%, в рост площадей грибковых колоний бактериальных площади сокращается.
The results of research on the effect of alunite emulsion on the development of micro-organisms in the sties of swine complex have been established. The area of the microorganisms colonies are growing with the solution concentration of 35–45% and then they stop increasing.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4880
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ZnpVSAU_2012_4_78-85.pdf454,99 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU