DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4885

Название: Проблеми кредитного забезпечення підприємств АПК
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Chugaevska, S.
Ткачук, О. І.
Tkachuk, O.
Ключевые слова: підприємства АПК
кредитне забезпечення
аграрний ринок
фінансова інфрастуктура
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Проблеми кредитного забезпечення підприємств АПК / С. В. Чугаєвська, О. І. Ткачук // Формування стратегії розвитку регіонального АПК : матеріали 6-ої міжфакультет. наук.-практ. конф. молодих вчених, 14 трав. 2010 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2010. – С. 151–153.
Аннотация: У статті проаналізовано стан кредитного забезпечення сільськогосподарських підприємств та визначено перспективні напрямки щодо його покращення. В умовах переходу до ринкових відносин в Україні форми та методи кредитування повинні максимально враховувати особливості кругообігу засобів сільського господарства. Об’єктивно обставини складаються таким чином, що держава повинна втручатися в ситуацію і турбуватися про те, щоб сільськогосподарські виробники одержували кредитні ресурси.При цьому слід мати на увазі, що це може покращити становище і в інших галузях народного господарства, оскільки саме ця галузь по багатьох видах продукції і для промисловості є крайнім споживачем.Тому повинні бути запроваджені відповідні механізми, які б задовольняли такі основні умови: за номінальну плату гарантувати одержання певного обсягу кредиту у визначені строки і використовувати за цільовим призначенням; при нормальних умовах господарювання забезпечити повернення кредиту.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4885
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
FSRRAPK_2010_151-153.pdf294,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет