DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4897

Название: Виробництво екологічно чистої яловичини в умовах радіоактивного забруднення
Другие названия: Производство экологически чистой говядины в условиях радиоактивного загрязнения
Production of ecologically pure beef in the conditions of radioactive contamination
Авторы: Паламарчук, Т. М.
Паламарчук, Т. Н.
Palamarchuk, T.
Ключевые слова: екологічна чиста яловичина
экологически чистая говядина
ecologically pure beef
виробництво яловичини
производство говядины
beef production
радіоактивне забруднення
радиоактивное загрязнение
radioactive contamination
Дата публикации: 2000
Издатель: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Паламарчук Т. Виробництво екологічно чистої яловичини в умовах радіоактивного забруднення / Т. Паламарчук // Вісн. Львівського держ. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК. – 2000. – № 7 (2). – С. 184–189.
Аннотация: У статті досліджено сучасний стан виробництва яловичини в умовах радіоактивного забруднення. Визначено умови високої якості виробництва екологічно чистої харчової продукції. Проаналізовано певні технічні та організаційні рішення. Розглянуто заходи, що допоможуть виробникам сільськогосподарської продукції збільшити виробництво продукції, підняти його ефективність та забезпечити населення України важливим харчовим продуктом – екологічно чистою яловичиною.
В статье исследовано современное состояние производства говядины в условиях радиоактивного загрязнения. Определены условия высокого качества производства экологически чистой пищевой продукции. Проанализированно определенные технические и организационные решения. Рассмотрены мероприятия, которые помогут производителям сельскохозяйственной продукции увеличить производство продукции, поднять его эффективность и обеспечить население Украины важным пищевым продуктом – экологически чистой говядиной.
The article examines the present state of beef production in the conditions of radioactive contamination. The conditions of high quality ecologically pure food products manufacturing are defined. Definite technical and organizational decisions are analyzed. Considered measures make if for agricultural producers to increase the output, to rise the efficiency and to provide the population of Ukraine with the important food product – ecologically pure beef.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4897
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VLDAU_2000_7_184-189.pdf354,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ