DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2008, № 1 (22) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5013

Название: Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу
Другие названия: Pricing on pork market: major factors of influence
Авторы: Кравець, І. В.
Kravets, I.
Ключевые слова: свинарство
свинина
ціноутворення
виробництво свинини
Дата публикации: 2008
Издатель: Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
Библиографическое описание: Кравець І. В. Ціноутворення на ринку свинини: основні фактори впливу / І. В. Кравець // Вісник ДАЕУ. – 2008. – № 1 (22). – С. 271–278.
Аннотация: Проаналізовано ціноутворення на вітчизняному ринку свинини в динаміці, визначено ряд факторів, нестабільність яких викликає суттєві зміни цін на продукцію свинарства. Запропоновані заходи щодо насичення внутрішнього ринку м’яса свининою вітчизняного виробництва прийнятної ціни та якості, розглянуто перспективу щодо подальшого виходу продукції на світовий ринок.
The paper analyzes the national pork market pricing in dynamics. A number of factors causing essential changes in price for pig-breeding produce because of their instability have been determined. Some measures as to the saturation of domestic meat market with national pork produce of high quality and at a reasonable price have been suggested. Consideration is being given to the possibility of further produce entrance to the world market.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5013
Располагается в коллекциях:2008, № 1 (22)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2008_1_22_271-278.pdf371,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет