DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 2 (38), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/510

Название: Дослідження мікрофлори м’яса птиці щодо відповідності ветеринарно-санітарним вимогам
Другие названия: The examination of poultry microflora as to ist conformity with the veterinary and sanitary requirements
Авторы: Гарда, С. О.
Garda, S.
Литвинов, Г. С.
Lytvynov, G.
Даниленко, С. Г.
Danylenko, S.
Панасюк, І. В.
Panasiuk, I.
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Дослідження мікрофлори м’яса птиці щодо відповідності ветеринарно-санітарним вимогам / С. О. Гарда, Г. С. Литвинов, С. Г. Даниленко, І. В. Панасюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 122–128.
Аннотация: Було досліджено склад мікрофлори тушок птиці придбаної від різних виробників в м. Києві. Дослідження проводилися на базі відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Визначення мікрофлори здійснювали згідно з чинними ГОСТ та ДСТУ. У зразках продукції було виявлено наступні групи мікроорганізмів: коліформи; E.coli; сульфітредукуючі клостридії; молочнокислі бактерії; дріжджі та плісені; Enterococcus sp. Аналіз отриманих результатів свідчить, що мікрофлора досліджуваних зразків не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам.
Описание: The paper presents the microflora analysis of poultry trunks purchased from various producers in Kyiv. The studies were conducted at the Departament of Biotechnology, Institute of Food Resources NAAS of Ukraine. The microflora specification was made in accordance with the State All-Union Standard and Ukrainian state standards. In the produce samples one can observe the following groups of microorganisms: coliform bacteria; E. coli, sulfit-reducing Clostridia; lactic acid bacteria; yeasts and mould; Enterococcus sp. The results obtained prove that the microflora of the samples under study does not meet veterinary and sanitary requirements.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/510
Располагается в коллекциях:2013, № 2 (38), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_examination_of_poultry_microflora.pdf228,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет