DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5177

Название: Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Лавринюк, О. О.
Lavrinyuk, O.
Ключевые слова: індики
раціони
мінеральні добавки
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків / В. А. Бурлака, О. О. Лавринюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 44–47.
Аннотация: Одним із основних показників при визначені ефективності виробництва м’яса птиці є затрати кормів на одиницю продукції. Зменшення цих затрат впливає в кінцевому результаті на зниження собівартості та підвищення рентабельності виробництва продукції птахівництва, у тому числі й індичатини. М’ясо індиків – це низькокалорійний дієтичний продукт харчування, з оптимальним співвідношенням білків та жирів, з високим рівнем фосфору, амінокислот та вітамінів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5177
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_44-47.pdf172,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет