Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5177
|
Название: | Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків |
Авторы: | Бурлака, В. А. Burlaka, V. Лавринюк, О. О. Lavrinyuk, O. |
Ключевые слова: | індики раціони мінеральні добавки |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Бурлака В. А. Ефективність використання природних детергентів при виробництві м’яса індиків / В. А. Бурлака, О. О. Лавринюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 44–47. |
Аннотация: | Одним із основних показників при визначені ефективності виробництва м’яса птиці є затрати кормів на одиницю продукції. Зменшення цих затрат впливає в кінцевому результаті на зниження собівартості та підвищення рентабельності виробництва продукції птахівництва, у тому числі й індичатини. М’ясо індиків – це низькокалорійний дієтичний продукт харчування, з оптимальним співвідношенням білків та жирів, з високим рівнем фосфору, амінокислот та вітамінів. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5177 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|