DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5192

Название: Мікози та їх вплив на бджіл і продукцію
Авторы: П’ясківський, В. М.
Pyaskivskiy, V.
Андрійчук, В. Ф.
Andriychuk, V.
Ткачук, В. І.
Tkachuk, V.
Ключевые слова: органічне бджільництво
інфекційні хвороби бджіл
мікотоксичний моніторинг
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: П’ясківський В. М. Мікози та їх вплив на бджіл і продукцію / В. М. П’ясківський, В. Ф. Андрійчук, В. І. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 156–162.
Аннотация: Гриби – це група нижчих рослин, без хлорофілу, які здатні рости за відсутності світла. Плісняві гриби – це види грибів ріст яких відбувається за рахунок довгих ниток (філоментів), що називаються гіфами. Плісняві гриби виростають з одиничної клітини до паутиноподібних грибниць з розгалужених гіфів і називаються міцелієм. Гіфи дуже важливі для виживання та поширення грибів. Плісняві гриби виробляють спори (конідії), здатні поширюватись повітряним шляхом у просторі. Велика кількість цих спор придає кожному виду пліснявих грибів їх характерний колір. Спори поширюються пасивно вітром та водою, та активно – комахами тощо. Спори можуть знаходитись в стадії спокою на протязі багатьох місяців та років, до тих пір, поки не виникнуть відповідні умови.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5192
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_156-162.pdf1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ