DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5193

Название: Мікотоксини – як загроза органічному бджільництву
Авторы: Ткачук, В. І.
Tkachuk, V.
Андрійчук, В. Ф.
Andriychuk, V.
П’ясківський, В. М.
Pyaskivskiy, V.
Ключевые слова: мікотоксини
органічне бджільництво
плісняві гриби
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Ткачук В. І. Мікотоксини – як загроза органічному бджільництву / В. І. Ткачук, В. Ф. Андрійчук, В. М. П’ясківський // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 162–170.
Аннотация: Органічне виробництво є цілісною системою господарювання та виробництва харчових продуктів. Це поєднання найкращих WBP – належних виробничих практик. В комплексну технологічну основу їх покладено збереження довкілля, високого рівня біологічного різноманіття, природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання тварин та створення для них певного комфорту, це метод виробництва, який відповідає вимогам до продуктів виготовлених із застосуванням речовин і процесів природного походження.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5193
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_162-170.pdf977,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ