DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5214

Название: Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення
Авторы: Фурман, С. В.
Furman, S.
Лісогурська, Д. В.
Lisogurska, D.
Лігоміна, І. П.
Ligomina, I.
Ключевые слова: харчові продукти
якість молока
молочне скотарство
експертиза молочних продуктів
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Фурман С. В. Показники якості та безпечності молока, одержаного в особистих підсобних господарствах населення / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 282–286.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що влітку для реалізації надходить 36% молока, що не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам за показником бактеріального обсіменіння. Взимку кількість негатункового молока знижувалася до 21%. Спеціалістам ветеринарної медицини необхідно посилити контроль за діяльністю особистих підсобних господарств населення, станом здоров’я тварини, санітарним станом приміщень, де утримуються тварини, доглядом за коровами, їх доїнням та первинною обробкою молока, миттям та знезараженням молочного посуду.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5214
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_282-286.pdf177,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет