DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5222

Название: Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні
Авторы: Буднік, О. М.
Budnik, O.
Ключевые слова: органічні господарства
органічна продукція
органічне виробництво
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Буднік О. М. Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні / О. М. Буднік // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 421–425.
Аннотация: У контексті євроінтеграційних перспектив України неминучими стають суттєві зрушення у структурі внутрішнього виробництва. Сучасні умови ведення аграрного бізнесу вимагають від суб’єктів господарювання формування міцного базису виробництва конкурентоспроможної аграрної продукції. Очевидним нині є те, що вітчизняні товаровиробники не мають реальних конкурентних переваг у порівнянні із закордонними виробниками сільськогосподарської сировини та продовольства, а створення подібних переваг вимагає суттєвих витрат. Інтеграція України у міжнародне співтовариство посилює необхідність у виробництві екологічно безпечної сільськогосподарської продукції. В зв’язку з цим, важливим пріоритетом розвитку сучасних ринкових відносин є імплементація нових механізмів господарювання на селі, заснованих на принципах системності та інноваційності.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5222
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_421-425.pdf257,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ