Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5222
|
Название: | Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні |
Авторы: | Буднік, О. М. Budnik, O. |
Ключевые слова: | органічні господарства органічна продукція органічне виробництво |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Буднік О. М. Особливості та тенденції розвитку органічного виробництва в Україні / О. М. Буднік // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 421–425. |
Аннотация: | У контексті євроінтеграційних перспектив України неминучими стають суттєві зрушення у структурі внутрішнього виробництва. Сучасні умови ведення аграрного бізнесу вимагають від суб’єктів господарювання формування міцного базису виробництва конкурентоспроможної аграрної продукції. Очевидним нині є те, що вітчизняні товаровиробники не мають реальних конкурентних переваг у порівнянні із закордонними виробниками сільськогосподарської сировини та продовольства, а створення подібних переваг вимагає суттєвих витрат. Інтеграція України у міжнародне співтовариство посилює необхідність у виробництві екологічно безпечної сільськогосподарської продукції. В зв’язку з цим, важливим пріоритетом розвитку сучасних ринкових відносин є імплементація нових механізмів господарювання на селі, заснованих на принципах системності та інноваційності. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5222 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|