DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5229

Название: Особливості цінової політики на ринку органічної продукції
Авторы: Лесь, А. В.
Les, A.
Ращенко, А. В.
Rashchenko, А.
Ключевые слова: органічна продукція
собівартість органічної продукції
ринок органічної продукції
ціна на органічну продукцію
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Лесь А. В. Особливості цінової політики на ринку органічної продукції / А. В. Лесь, А. В. Ращенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 446–450.
Аннотация: В умовах погіршення екологічного стану довкілля більшого значення набувають якісні показники продуктів харчування. Відомо, що органічна продукція має більшу екологічну безпечність та корисність у порівнянні із традиційними аналогами. Проте, зважаючи на економічну кризу та системне збідніння населення важливим фактором, що визначає попит на екологічно чисту продукцію є ціна. У контексті даного дослідження проаналізовано рівень цін на органічні товари та проведено порівняння із вартістю традиційних продуктів харчування.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5229
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_446-450.pdf184,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет