DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5244

Название: Органічне виробництво як інструмент формування продовольчої безпеки
Авторы: Скидан, О. В.
Skydan, O.
Ключевые слова: продовольча безпека
органічне виробництво
Полісся
Issue Date: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Скидан О. В. Органічне виробництво як інструмент формування продовольчої безпеки / О. В. Скидан // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 23–26.
Аннотация: Протягом останніх років провідні країни активно вживають заходів для розвитку та підтримки органічного сільськогосподарського виробництва. Це пов’язано зі зростанням рівня продовольчих потреб населення і усвідомлення людством проблеми погіршення навколишнього природного середовища, спричиненого інтенсифікацією сільського господарства. Методи ж виробництва органічної сільськогосподарської продукції гарантують необхідний якісний рівень такої продукції, безпечність харчування, а також не шкодять довкіллю.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5244
ISBN: 978-966-655-759-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2015_23-26.pdf167,38 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU