DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5249

Название: Забезпечення продовольчої безпеки та виробництво органічних продуктів
Авторы: Якимчук, Т. В.
Ключевые слова: продовольча безпека
органічна продукція
якість продукції
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Якимчук Т. В. Забезпечення продовольчої безпеки та виробництво органічних продуктів / Т. В. Якимчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 331–333.
Аннотация: Одним з основних напрямів державної політики з питань національної безпеки України є забезпечення продовольчої безпеки. Відповідно до чинного законодавства Міністерство економічного розвитку і торгівлі щороку повинно складати звіт про стан продовольчої безпеки за визначеними на державному рівні індикаторами. Результати проведеного аналізу можуть бути підґрунттям для оцінки попередніх зусиль та розробки рекомендацій щодо напрямів удосконалення роботи у сфері забезпечення продовольчої безпеки.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5249
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_331-333.pdf160,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет