Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5249
|
Название: | Забезпечення продовольчої безпеки та виробництво органічних продуктів |
Авторы: | Якимчук, Т. В. |
Ключевые слова: | продовольча безпека органічна продукція якість продукції |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Якимчук Т. В. Забезпечення продовольчої безпеки та виробництво органічних продуктів / Т. В. Якимчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 331–333. |
Аннотация: | Одним з основних напрямів державної політики з питань національної безпеки України є забезпечення продовольчої безпеки. Відповідно до чинного законодавства Міністерство економічного розвитку і торгівлі щороку повинно складати звіт про стан продовольчої
безпеки за визначеними на державному рівні індикаторами. Результати проведеного аналізу можуть бути підґрунттям для оцінки попередніх зусиль та розробки рекомендацій щодо напрямів удосконалення роботи у сфері забезпечення продовольчої безпеки. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5249 |
ISBN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|