DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5262

Название: Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження
Авторы: Божко, Н. В.
Bozhko, N.
Тищенко, В. І.
Tischenkо, V.
Ключевые слова: зариблення
лускаті коропи
рибопосадковий матеріал
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Божко Н. В. Характер харчування та розвиток цьоголіток коропа різного породного походження / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 417–421.
Аннотация: Збільшення обсягів виробництва товарної риби на внутрішніх водоймах неможливе без забезпечення достатньої кількості рибо посадкового матеріалу (цьоголіток). Рибопосадковий матеріал в переважній більшості вирощують в спеціалізованих рибгоспах та меліоративних станціях. Але в зв’язку із різноманітними господарювання в останні роки в деяких господарствах створені власні риб цехи. Незалежно від форми власності та господарювання високі врожаї будуть отримані лише в тому випадку, коли природна кормова база буде використовуватись якомога максимально рибами, що мають різний спектр харчування. У зв’язку з цим дослідження енергетичних витрат, раціону харчування та темпів розвитку риби набуває значного господарського значення і разом з даними по продукції природних кормових організмів діє можливість проводити розрахунки щільності зариблення вирощувальних ставків.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5262
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_417-421.pdf184,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ