DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5283

Название: Фактори ціноутворення на органічну продукцію в Україні
Авторы: Котикова, О. І.
Юрченко, Ю. І.
Ключевые слова: фактори ціноутворення
органічна продукція в Україні
субсидії на сертифікацію органічної продукції
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Котикова О. І. Фактори ціноутворення на органічну продукцію в Україні / О. І. Котикова, Ю. І. Юрченко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 52–56.
Аннотация: Тенденції соціально-економічних процесів в Україні підтверджують необхідність посилення рівня продовольчої безпеки держави, забезпечення населення екологічно чистими високоякісними продуктами харчування, що зумовлює формування та стрімкий розвиток органічного руху. Зростання обсягів органічного виробництва зумовлено як необхідністю задоволення власних потреб, так і для виходу на міжнародний продовольчий ринок. Однією з найгостріших проблем виробництва органічної продукції є недостатній попит на неї, що спричинено недосконалою маркетинговою політикою, а також високою ціною на органічну продукцію.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5283
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_52-56.pdf186,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет