DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5288

Название: Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС
Авторы: Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
Ключевые слова: скотарство в ЄС
вимоги до виробництва органічної продукції
аграрна політика
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Ковальчук О. Д. Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС / О. Д. Ковальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 67–70.
Аннотация: Спільна аграрна політикам ЄС, з її наголосом на ринкову орієнтацію та постачання якісних продуктів для задоволення потреб споживачів вірогідно і надалі стимулюватиме ринок органічної продукції. Відповідно до Регламенту Ради (ЄС) № 834/2007 від 28 червня 2007 р. «Про органічне виробництво та маркування органічних продуктів» органічне виробництво є комплексною системою управління сільськогосподарським виробництвом та виробництвом харчових продуктів, що поєднує передовий досвід у навколишньому природному середовищі, високий рівень біологічного різноманіття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів благополуччя тварин та виробничі методи, що відповідають вподобанням окремих споживачів щодо продуктів, вироблених з використанням природних речовин та процесів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5288
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_67-70.pdf227,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет