DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5302

Название: Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності
Авторы: Суліма, Н. М.
Ключевые слова: конкурентоспроможна продукція
органічна продукція
ринок продукції
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Суліма Н. М. Органічне виробництво сільськогосподарської продукції як чинник її якості й конкурентоспроможності / Н. М. Суліма // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 225–228.
Аннотация: Рушійною силою сучасного розвитку економічного і виробничого потенціалу підприємств є якість продукції, яка здійснює всебічний вплив на його фінансово-господарську діяльність. В ринковій економіці якість продукції є найважливішим фактором підвищення конкурентоспроможності, збуту продукції і прибутковості роботи підприємства. Для підприємницьких структур в конкурентній боротьбі з виробниками-аналогами дуже важливий ціновий фактор і рівень якості продукції, причому саме якість останнім часом набуває первинного значення для покупця.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5302
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_225-228.pdf165,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет