DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5312

Название: Інноваційно-активне екологічно сертифіковане сільськогосподарське підприємництво
Авторы: Чайкін, О. В.
Chaikin, О.
Ключевые слова: сільськогосподарські підприємства
екологічно сертифіковане виробництво
система екологічно сертифікованого виробництва
кредитування
джерела фінансування
Issue Date: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Чайкін О. В. Інноваційно-активне екологічно сертифіковане сільськогосподарське підприємництво / О. В. Чайкін // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 511–516.
Аннотация: Стрімкий розвиток світової економіки та євроінтеграційних процесів зумовлюють необхідність формування і імплементації інноваційної системи екологічно сертифікованого виробництва, яка відповідатиме вимогам сталого розвитку. Саме екологічно зорієнтована діяльність останнім часом стимулює вітчизняних сільськогосподарських виробників до модернізації виробничих процесів, доведення їх до міжнародних вимог та стандартів, розширення товарного асортименту завдяки новим екологічно сертифікованим продуктам, зміцнення конкурентоспроможності та пошуку нестандартних рішень. Важливою нагальною проблемою, що потребує вирішення в умовах інноваційної екологічно орієнтованої економіки, є формування системи екологічно сертифікованого виробництва.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5312
ISBN: 978-617-7265-64-0
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2016_511-516.pdf242,85 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU