DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5313

Название: Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС
Авторы: Тимчак, В. С.
Tymchak, V.
Ключевые слова: харчова промисловість
харчові відходи
інноваційна діяльність
еко-інновації
кормова база
Issue Date: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Тимчак В. С. Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС / В. С. Тимчак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 516–522.
Аннотация: Харчова промисловість є однією із найважливіших галузей агропромислового сектору економіки країни, яка вирішує питання забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами та сировиною. Одним із основних завдань харчової промисловості є не тільки збільшення обсягу виробництва традиційних продовольчих товарів, а й стимулювання органічного виробництвасировини для потреб переробних підприємств. Згідно Закону України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини» ст. 1 виробництво органічної продукції (сировини) – виробнича діяльність фізичних або юридичних осіб (у тому числі з вирощування та переробки), де під час такого виробництва виключається застосування хімічних добрив, пестицидів, генетично модифікованих організмів (ГМО), консервантів тощо, та на всіх етапах виробництва (вирощування, переробки) застосовуються методи, принципи та правила, визначені цим Законом для отримання натуральної(екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5313
ISBN: 978-617-7265-64-0
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2016_516-522.pdf248,16 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU