DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5313

Название: Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС
Авторы: Тимчак, В. С.
Tymchak, V.
Ключевые слова: харчова промисловість
харчові відходи
інноваційна діяльність
еко-інновації
кормова база
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Тимчак В. С. Еко-інновації використання відходів харчової промисловості в контексті досвіду країн членів ЄС / В. С. Тимчак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 516–522.
Аннотация: Харчова промисловість є однією із найважливіших галузей агропромислового сектору економіки країни, яка вирішує питання забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами та сировиною. Одним із основних завдань харчової промисловості є не тільки збільшення обсягу виробництва традиційних продовольчих товарів, а й стимулювання органічного виробництвасировини для потреб переробних підприємств. Згідно Закону України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини» ст. 1 виробництво органічної продукції (сировини) – виробнича діяльність фізичних або юридичних осіб (у тому числі з вирощування та переробки), де під час такого виробництва виключається застосування хімічних добрив, пестицидів, генетично модифікованих організмів (ГМО), консервантів тощо, та на всіх етапах виробництва (вирощування, переробки) застосовуються методи, принципи та правила, визначені цим Законом для отримання натуральної(екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5313
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_516-522.pdf248,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ