DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5320

Название: Органічне виробництво як пріоритетний напрям розвитку сільських територій на засадах сталості
Авторы: Фаріон, Л. В.
Farion, L.
Ключевые слова: сільські території
органічне виробництво
сталий розвиток
виробництво органічної сільськогосподарської продукції
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Фаріон Л. В. Органічне виробництво як пріоритетний напрям розвитку сільських територій на засадах сталості / Л. В. Фаріон // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 549–552.
Аннотация: Сільські території України, маючи багатий природно-ресурсний потенціал, протягом останніх десятиліть потерпають від загострення соціально-економічних та екологічних проблем. Це призводить до зниження рівня життя селян, занепаду і зникнення сіл, зменшення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції та, як наслідок, загрози продовольчій безпеці країни. Головною умовою забезпечення ефективного зростання сільських територій є впровадження та реалізація принципів сталого розвитку. Зокрема, сталий розвиток сільських територій спрямований на соціально-економічне зростання сіл, підвищення якості життя селян та ефективності сільської економіки, раціональне використання і відтворення природно-ресурсного потенціалу.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5320
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_549-552.pdf173,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ