DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5352

Название: Досвід стимулювання розвитку виробництва органічної продукції Польші для України
Авторы: Сухаревська, Д. Д.
Sukharevska, D.
Ключевые слова: органічне виробництво
органічна продукція
зарубіжний досвід Польщі
спеціалізовані місцеві ринки
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Сухаревська Д. Д. Досвід стимулювання розвитку виробництва органічної продукції Польші для України / Д. Д. Сухаревська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 560–564.
Аннотация: В усьому світі Україна має найбільший потенціал для розвитку органічного землеробства, для цього є всі сприятливі умови: дешева робоча сила, невисокий рівень забрудненості полів хімічними добривами та висока родючість чорноземів. За даними дослідження ФАО, Україна може стати одним з основних світових донорів у продовольстві, якій належить 30% світового чорнозему. Маючи вдале географічне розположення країни та відповідні кліматичні умови, українські підприємства можуть виробляти значно більше сільськогосподарської продукції, що значно перевищують внутрішні потреби населення, а надлишок продукції продається на світовому ринку. Тому в Європі наша країна розглядається як донор з продовольства.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5352
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_560-564.pdf180,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ