DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5370

Название: Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіону
Другие названия: Factors reducing the cost of the beef in Zhytomyr region farms
Авторы: Микитюк, В. М.
Mykytyuk, V.
Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
Ключевые слова: яловичина
beef
собівартість
cost
корми
feeds
Дата публикации: 2001
Издатель: Державний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Микитюк В. М. Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіону / В. М. Микитюк, О. Д. Ковальчук // Проблеми реформування власності колективних сільськогосподарських підприємств : матеріали наук.-практ. конф., 23–25 берез. 2000 р. – Житомир : ДАУ, 2001. – С. 102–104.
Аннотация: Визначено резерви зниження собівартості яловичини за рахунок зменшення затрат праці, витрат кормів та підвищення середньодобових приростів ВРХ в господарствах Житомирського регіону. Проаналізовано вплив витрат кормів та підвищення середньодобових приростів ВРХ на досліджуваний показник. Дослідження проводились за результатами діяльності господарств Житомирського регіону.
The reserves of beef cost reduction by decreasing labor inputs, feed costs and increasing of daily accretion of cattle in economies of Zhytomyr region are determined. The influence of feed costs and increasing an average daily accretion of cattle on researched index are analyzed. Research carried out by the farms' results of Zhytomyr region.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5370
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Problemy_RV_2001_102-104.pdf124,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ