DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 1 (26) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/548

Название: Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах
Другие названия: The effects of different amounts of raw fat in mixed fodder on slaughtering qualities of duckling-broilers
Авторы: Сичов, М. Ю.
Sychov, M.
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Сичов М. Ю. Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 264–268.
Аннотация: Вивчено забійні якості, вихід продуктів забою, індекси м’ясних якостей каченят-бройлерів залежно від рівнів сирого жиру в повнораціонних комбікормах. Встановлено, що балансування раціонів каченят-бройлерів за сирим жиром у період вирощування 1–42 доби нарівні 7 % викликає підвищення їх передзабійної маси, маси непатраної, напівпатраної,патраної тушок та поліпшує індекси м’ясних якостей.
Описание: Duckling-broilers slaughtering qualities, slaughter weight and meat quality indexes depending on raw fat amounts in full diet mixed fodder have been studied. It has been established that raw fat balancing in duckling-broilers ration at 7 % level during 1–42 days of raising period increases their before-slaughter body weight, uneviscerated, half-eviscerated and eviscerated carcasses as well as improves meat quality indices.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/548
Располагается в коллекциях:2010, № 1 (26)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sychov_M_The_effects_of_different_amounts.pdf263,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет