DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 1 (26) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/548

Название: Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах
Другие названия: The effects of different amounts of raw fat in mixed fodder on slaughtering qualities of duckling-broilers
Авторы: Сичов, М. Ю.
Sychov, M.
Issue Date: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Сичов М. Ю. Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 264–268.
Аннотация: Вивчено забійні якості, вихід продуктів забою, індекси м’ясних якостей каченят-бройлерів залежно від рівнів сирого жиру в повнораціонних комбікормах. Встановлено, що балансування раціонів каченят-бройлерів за сирим жиром у період вирощування 1–42 доби нарівні 7 % викликає підвищення їх передзабійної маси, маси непатраної, напівпатраної,патраної тушок та поліпшує індекси м’ясних якостей.
Описание: Duckling-broilers slaughtering qualities, slaughter weight and meat quality indexes depending on raw fat amounts in full diet mixed fodder have been studied. It has been established that raw fat balancing in duckling-broilers ration at 7 % level during 1–42 days of raising period increases their before-slaughter body weight, uneviscerated, half-eviscerated and eviscerated carcasses as well as improves meat quality indices.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/548
Appears in Collections:2010, № 1 (26)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sychov_M_The_effects_of_different_amounts.pdf263,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU