DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5484

Название: Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу
Авторы: Квітко, Г. П.
Михальчук, Д. П.
Ключевые слова: органічна продукція
нут посівний
зерно нуту
виробництво харчового білка
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Квітко Г. П. Нут – перспективна культура для виробництва органічної продовольчої продукції в умовах Правобережного Лісостепу / Г. П. Квітко, Д. П. Михальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 601–603.
Аннотация: Зернобобовим культурам належить вирішальна роль у світовому виробництві рослинного білка для потреб харчової та комбікормової промисловості. В умовах Лісостепу правобережного основними культурами харчового рослинного білка є горох посівний та квасоля. Прогнозована зміна кліматичних умов у бік потепління та подовження тривалості посушливих періодів вегетації потребує нетрадиційних для Лісостепу правобережного зернобобових культур взамін традиційному регіону вологолюбному гороху посівному.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5484
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_601-603.pdf165,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет