DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5560

Название: Вплив первинної обробки меду на його якість
Авторы: Кривий, М. М.
Kryvyi, М.
Лісогурська, О. В.
Lisogurskа, О.
Лісогурська, Д. В.
Lisohurska, D.
Фурман, С. В.
Furman, S.
Ключевые слова: народний цілитель
гречаний мед
пилок
Issue Date: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Вплив первинної обробки меду на його якість / М. М. Кривий, О. В. Лісогурська, Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 486–490.
Аннотация: Натуральний мед – це продукт, який створюють медоносні бджоли,перероблюючи нектар рослин, медяну росу і падь. Це один із природних продуктів, у якому знайдено близько 300 різних компонентів, необхідних для нормального розвитку і життєдіяльності організму людини. У кожному грамі меду є цілий арсенал лікувальних засобів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5560
ISBN: 978-966-655-759-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2015_486-490.pdf234,94 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU