DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Монографії, розділи монографій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5633

Название: Економічні проблеми виробництва яловичини на Житомирщині
Другие названия: The economic problems of beef production in Zhytomyr region
Авторы: Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
Ключевые слова: скотарство
cattle-breeding
собівартість
cost
корми
feeds
пропозиція
supply
Дата публикации: 2000
Издатель: Інститут аграрної економіки Української академії аграрних наук
Библиографическое описание: Ковальчук О. Д. Економічні проблеми виробництва яловичини на Житомирщині / О. Д. Ковальчук // Проблеми економіки агропромислового комплексу і формування його кадрового потенціалу : кол. моногр. : у 2-х т. / за ред. П. Т. Саблука, В. Я. Амбросова, Г. Є. Мазнєва. – К. : ІАЕ, 2000. – Т. 2. – С. 388–393.
Аннотация: Проаналізовано виробництво яловичини в господарствах суспільного сектора Житомирської області за 1986–98 рр. Крім зменшення обсягів вирощування та реалізації худоби на м'ясо, в значній мірі змінилась і структура останньої. За досліджуваний період зросли обсяги і частка реалізації худоби населенню в рахунок оплати праці, на ринку та за бартером. У формуванні аграрного ринку України неабияку роль відіграє ситуація, що склалася на ринку м'яса і зокрема яловичини. За останні роки різко зменшилось поголів'я худоби, обсяги виробництва, реалізації та споживання яловичини. За кількістю поголів'я великої рогатої худоби у всіх категоріях господарств у 1998 р. Україна опинилась на рівні 60-их років. Ситуацію з виробництвом яловичини в господарствах суспільного сектора в цілому по Житомирській області показано в таблиці 1.
The beef production in the farms of Zhytomyr region public sector during 1986–98 years is analyzed. Besides the decrease in cultivation and sale of cattle for meat, largely changed the structure of the latter. The volume and proportion of cattle sale to population in payment for labor, on market and for barter are increased over the researched period.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5633
ISBN: 966-7306-47-Х
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи монографій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PEAIC_2000_388-393.pdf89,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет