DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 1 (26) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/566

Название: Вплив технологічних прийомів на фітосанітарний стан, урожайність та якість ячменю ярого в умовах Полісся
Другие названия: The effects of technological methods on the phytosanitary state, yielding capacity and quality of spring barley under the conditions of Polissya
Авторы: Чайка, О. В.
Chaika, A.
Дереча, О. А.
Derecha, O.
Ключевич, М. М.
Klyuchevych, M.
Рябчук, П. О.
Ryabchuk, P.
Тимощук, Т. М.
Tymoschuk, T.
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Вплив технологічних прийомів на фітосанітарний стан, урожайність та якість ячменю ярого в умовах Полісся / О. В. Чайка, О. А. Дереча, М. М. Ключевич, П. О. Рябчук, Т. М. Тимощук // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 130–139.
Аннотация: Наведено результати досліджень з вивчення впливу технологічних прийомів на розвиток грибних хвороб, урожайність та якісні показники зерна ячменю ярого на Поліссі. Встановлено типи найбільш екологобезпечних та біологічно ефективних обробітків грунту, елементи системи удобрення й захисту проти борошнистої роси, плямистостей листя і кореневих гнилей ячменю ярого.
Описание: The paper presents the results of the investigarion info the effecrs of technological methods on the development of diseases, yielding capacity and quality of spring barley in Polissya. The authars determine the most efficient ways of soil tillage, elements of the fertilization and protection systems aguinst fungaus diseases of spring barley.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/566
Располагается в коллекциях:2010, № 1 (26)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_effects_of_technological_methods.pdf364,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ