DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5817

Название: Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиції
Другие названия: Reducing the cost of beef production – the basis of its supply growth
Авторы: Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
Ключевые слова: яловичина
beef
собівартість
cost
пропозиція
supply
корми
feed
Дата публикации: 1999
Издатель: Житомирський інженерно-технологічний інститут
Библиографическое описание: Ковальчук О. Д. Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиції / О. Д. Ковальчук // Вісн. Житомирського інженерно-технологічного ін-ту. Сер. Екон. науки. – 1999. – № 9. – C. 316–318.
Аннотация: Проаналізовано динаміку рівней рентабельності (збитковості) виробництва яловичини в господарствах суспільного сектора забруднених радіонуклідами районах Житомирської області за 1986–1998 pp., основні причини високої собівартості виробництва яловичини – висока трудоємкість та значні витрати кормів. Показані основні резерви зниження собівартості виробництва яловичини і, як наслідок, зростання прибутковості її виробництва та пропозиції.
The dynamics of beef profitability in the public sector farms contaminated districts of Zhytomyr region for 1986–1998 years are analyzed, the main causes of the of beef production high cost – high labor input and considerable cost of feed. The main reserves of beef production cost reducing and, consequently, increasing the production profitability and supply are showed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5817
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZITI_1999_9_316-318.pdf117,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет