DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5817

Название: Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиції
Другие названия: Reducing the cost of beef production – the basis of its supply growth
Авторы: Ковальчук, О. Д.
Kovalchuk, O.
Ключевые слова: яловичина
beef
собівартість
cost
пропозиція
supply
корми
feed
Issue Date: 1999
Издатель: Житомирський інженерно-технологічний інститут
Библиографическое описание: Ковальчук О. Д. Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиції / О. Д. Ковальчук // Вісн. Житомирського інженерно-технологічного ін-ту. Сер. Екон. науки. – 1999. – № 9. – C. 316–318.
Аннотация: Проаналізовано динаміку рівней рентабельності (збитковості) виробництва яловичини в господарствах суспільного сектора забруднених радіонуклідами районах Житомирської області за 1986–1998 pp., основні причини високої собівартості виробництва яловичини – висока трудоємкість та значні витрати кормів. Показані основні резерви зниження собівартості виробництва яловичини і, як наслідок, зростання прибутковості її виробництва та пропозиції.
The dynamics of beef profitability in the public sector farms contaminated districts of Zhytomyr region for 1986–1998 years are analyzed, the main causes of the of beef production high cost – high labor input and considerable cost of feed. The main reserves of beef production cost reducing and, consequently, increasing the production profitability and supply are showed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5817
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VZITI_1999_9_316-318.pdf117,35 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU