DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра ґрунтознавства і землеробства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5818

Название: ГМО: за і проти
Другие названия: GMOS: for and against
ГМО: за и против
Авторы: Александрович, М. Ю.
Aleksandrovych, M.
Заблоцька, О. С.
Zablotska, O.
Заблоцкая, О. С.
Ключевые слова: генно модифіковані організми
genetically modified organisms
генетически модифицированные организмы
технології утворення
technology production
технологии получения
методи виявлення в продуктах харчування ГМО
detection methods in food consumption GMOS
методы обнаружения в продовольственных товарах ГМО
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Видавництво Житомирського державного університету імені Івана Франка
Библиографическое описание: Александрович М. Ю. ГМО: за і проти / М. Ю. Александрович, О. С. Заблоцька // Хімічні аспекти екології : зб. матеріалів V міжфакультет. наук.-пізнав. конф. викл. та студ. каф. хімії екол. ф-ту ЖНАЕУ, 18 груд. 2012 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012. – С. 6–12.
Аннотация: У статті розкриті особливості хімічного складу, технології утворення, методи виявлення в продуктах харчування ГМО. Здійснено порівняння позитивних і негативних впливів ГМО на організм людини. Зовсім нещодавно в наше життя увійшло поняття «ГМО». Ми повсякчас зустрічаємо цю абревіатуру на етикетках харчових продуктів, напоїв та питної води. Що ж таке ГМО? Яка його хімічна природа? Які обсяги й наслідки упровадження ГМО в наше життя? ГМO – це генетично модифікований організм, генотип якого було змінено з допомогою методів генної інженерії шляхом перенесення генетичного матеріалу з одного організму в інший з використанням технології рекомбінації макромолекул дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК).
The article revealed the features of chemical composition, technology education, methods for detecting GMO in food. Comparison of positive and negative impacts of GMOS on human body.
В статье раскрыты особенности химического состава, технологии получения, методы обнаружения ГМО в продуктах питания. Произведено сравнение положительных и отрицательных последствий дейстивия ГМО на организм человека.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5818
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chim_aspektu_ekologii_2012_6-12.PDF275,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет