DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5869

Название: Морфо-функціональні властивості вим'я корів новостворених українських молочних порід
Другие названия: Morpho-functional properties udder of cows ukrainian newly created dairy breeds
Авторы: Пелехатий, М. С.
Pelekhaty, M.
Шуляр, Аліна Л.
Shulyar, Alina
Ключевые слова: українські чорно-ряба і червоно-ряба молочні породи
ukrainian black-and-white and red-and-white dairy breeds
властивості молоковіддачі
morphofunctional features of an udder
молочна продуктивність
milk productivity
генотип
genotype
кореляція
correlation
бажаний тип
desired type
Дата публикации: 2011
Издатель: Вінницький національний аграрний університет
Библиографическое описание: Пелехатий М. С. Морфо-функціональні властивості вим'я корів новостворених українських молочних порід / М. С. Пелехатий, А. Л. Шуляр // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. Сільськогосподарські науки. – 2011. – Вип. 11 (51). – С. 108–116.
Аннотация: Проведено оцінку морфо-функціональних властивостей вим'я та їх зв'язок з молочною продуктивністю у корів-первісток українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід в племзаводі приватної агрофірми «Єрчики» Житомирської області.
A comparative analysis of morpho-functional features of an udder of cows and correlation of milk productivity of new Ukrainian black-and-white and red-and-white dairy breeds in the optimum conditions of a private agrofirm «Yerchyky» Zhytomyr oblast was made.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5869
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VNAU_2011_11_108-116.pdf492,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ