DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5943

Название: Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності
Другие названия: Evaluation of meat productivity of bulls of different genotypes on meatiness indexes
Авторы: Ткачук, В. П.
Tkachuk, V.
Шуляр, Альона Л.
Shulyar, Alyona
Ключевые слова: бугаї
bulls
м'ясна продуктивність
meat productivity
схрещування
crossing
генотип
genotype
індекс м'ясності
meatiness index
Дата публикации: 2015
Издатель: Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.
Библиографическое описание: Ткачук В. П. Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності / В. П. Ткачук, А. Л. Шуляр // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 21–22 трав. 2015 р. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2015. – С. 217–219.
Аннотация: Жива маса є однією із основних ознак м'ясної продуктивності тварин. Однак найбільш точно останню оцінюють за величиною маси туші і забійної маси. Вивчена м'ясна продуктивність чистопородних та помісних бугайців за індексами м'ясності.
Living mass is one of basic signs of the meat productivity of animals. However most exactly the last is estimated on a size by the masses of carcass and slaughter-weight.The paper studies the meat productivity of purebred and crossbred bulls on meatiness indexes.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5943
ISBN: 978-617-620-163-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PDATU_2015_217-219.pdf89,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ