DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Екології і права >
Кафедра загальної екології >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6010

Название: Вплив мінеральних добрив на продуктивність і якість зерна пшениці в умовах штучного клімату
Другие названия: Influence of fertilizers on productivity and quality of wheat under artificial climate
Влияние минеральных удобрений на продуктивность и качество зерна пшеницы в условиях искусственного климата
Авторы: Дубовий, В. І.
Dubovyi, V.
Дубовой, В. И.
Ключевые слова: пшениця
wheat
пшеница
продуктивність
productivity
производительность
якість зерна
grain quality
качество зерна
мінеральні добрива
mineral fertilizers
минеральные удобрения
штучний клімат
artificial climate
искусственный климат
Дата публикации: 2001
Издатель: Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла Національної академії аграрних наук України
Библиографическое описание: Дубовий В. І. Вплив мінеральних добрив на продуктивність і якість зерна пшениці в умовах штучного клімату / В. І. Дубовий // Наук.-техн. бюл. Миронівського ін-ту пшениці ім. В. М. Ремесла. – 2001. – Вип. 1. – С. 96–101.
Аннотация: Показано, що в умовах камер штучного клімату можливе проведення попередньої оцінки селекційного матеріалу пшениці на якість зерна.
It was shown that under conditions of climate chambers carrying out of preliminary assessment of wheat breeding material for grain quality is possible.
Показано, что в условиях камер искусственного климата возможно проведение предварительной оценки селекиионного материала пшеницы на качество зерна.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6010
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
SHK_2001_1_96-101.pdf228,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ