DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2009, № 2 (25), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6052

Название: Відповідність якості сільськогосподарської продукції вимогам Європейського Союзу
Другие названия: Соответствие качества сельськохозяйственной продукции требованиям Европейского Союза
The quality of agricultural products with EU requirements
Авторы: Павловська, Л. Д.
Павловская, Л. Д.
Pavlovska, L.
Маковська, С. О.
Маковская, С. О.
Makovska, S.
Ключевые слова: якість продукції
качество продукции
product quality
світовий ринок
мировой рынок
global market
стандартизація
стандартизация
standardization
Дата публикации: 2009
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Павловська Л. Д. Відповідність якості сільськогосподарської продукції вимогам Європейського Союзу / Л. Д. Павловська, С. О. Маковська // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 211–215.
Аннотация: Проблема якості продукції є комплексною та соціально орієнтованою, оскільки пов’язана з управлінням конкурентоспроможністю продукції, якістю життя населення та забезпеченням стійкого розвитку країни. Обґрунтовано, що основою формування якісної продукції є стандартизація, мета якої полягає у забезпеченні якості продукції з урахуванням вимог світового ринку та гарантування безпеки здоров’я населення. Запропоновані заходи щодо прискорення процесу гармонізації державних стандартів України до міжнародних та європейських.
Проблема качества продукции – комплексная и социально ориентированная, поскольку связана с управлением конкурентоспособностью продукции и обеспечением стабильного развития страны. Обосновано, что основой формирования качества продукции является стандартизация, цель которой – обеспечение соответственного качества продукции с учетом требований мирового рынка и гарантирования безопасности здоровья населения. Предложены пути ускорения процесса гармонизации государственных стандартов с международными и европейскими.
It has been substantiated that the basis for the produce quality formation is standardization whose aim is ensuring the corresponding produce quality with due respect to the world market requirement and to guaranteeing the safety of people’s health. The author suggests the ways for intensifying the process of state harmonization standards with international and European ones.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6052
Располагается в коллекциях:2009, № 2 (25), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2009_2_2_211-215.pdf378,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет