DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2009, № 1 (24) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/606

Название: Контроль біоактивації води кінетикою проростання зерен пшениці
Другие названия: Control of biotactivating of water by kinetics of germination grains of wheat
Авторы: Грабар, І. Г.
Grabar, I.
Троянський, О. І.
Troianskyi, O.
Максимчук, О. М.
Maximchuk, О.
Ключевые слова: резонансна біоактивація
resonance biotactivating
пшениця сорту "Одеська 162"
got "Odessa 162"
вода "Перлявська"
water of "Perlyavska"
Дата публикации: 2009
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Грабар І. Г. Контроль біоактивації води кінетикою проростання зерен пшениці / I. Г. Грабар, О. І. Троянський, О. М. Максимчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 1. – С. 12–17.
Аннотация: У статті розглянута методика об'єктивного контролю змін, що наступили у воді під дією резонансної біоактивації через кількісні зміни кінетики проростання зерен пшениці. Отримані експериментальні порівняльні залежності кінетики проростання пшениці сорту "Одеська 162" під дією активованої та неактивованої джерельної води "Перлявська".
Описание: The method of objective control of changes which came in water under the action of resonance biotactivating through the quantitative changes of kinetics of germination of grains of wheat is considered in the article.Experimental comparative dependences of kinetics of germination of wheat of sort are got "Odessa 162" under the action of the activated and unactivated spring water of "Perlyavska".
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/606
Располагается в коллекциях:2009, № 1 (24)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
12-17.pdf387,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет