DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 2 (27) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/63

Название: Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою
Другие названия: Prospects of using chicory and products based on chicory in preventive and curative purposes
Авторы: Стельмах, В. М.
Stel’makh, V.
Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Issue Date: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Стельмах В. М. Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою / В. М. Стельмах , В. А. Бурлака // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 2. – С. 65–72.
Аннотация: Проведено аналіз наукових досліджень з вивчення фармакологічних властивостей цикорію та клінічних досліджень медичних препаратів на його основі. На базі аналізу обґрунтовано подальші напрямки досліджень цикорію з метою розробки лікувальних і профілактичних продуктів масового щоденного споживання для населення, що перебуває в постійних стресах, проживає на забруднених територіяx і часто споживає екологічно забруднені продукти харчування та питну воду.
Описание: The scientific research analysis of pharmaceutical peculiarities of chicory studying and clinical research of medicinal preparations based on chicory has been carried out. The main trends to chicory’s further research as a result have been established in order to develop healthy, preventive consumer daily for people under stress, living in contaminated territories and using ecologically polluted foodstaff.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/63
Appears in Collections:Статті
2010, № 2 (27)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Prospects_of_using_chicory.pdf164,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU