DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 2 (27) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/63

Название: Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою
Другие названия: Prospects of using chicory and products based on chicory in preventive and curative purposes
Авторы: Стельмах, В. М.
Stel’makh, V.
Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Стельмах В. М. Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою / В. М. Стельмах , В. А. Бурлака // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 2. – С. 65–72.
Аннотация: Проведено аналіз наукових досліджень з вивчення фармакологічних властивостей цикорію та клінічних досліджень медичних препаратів на його основі. На базі аналізу обґрунтовано подальші напрямки досліджень цикорію з метою розробки лікувальних і профілактичних продуктів масового щоденного споживання для населення, що перебуває в постійних стресах, проживає на забруднених територіяx і часто споживає екологічно забруднені продукти харчування та питну воду.
Описание: The scientific research analysis of pharmaceutical peculiarities of chicory studying and clinical research of medicinal preparations based on chicory has been carried out. The main trends to chicory’s further research as a result have been established in order to develop healthy, preventive consumer daily for people under stress, living in contaminated territories and using ecologically polluted foodstaff.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/63
Располагается в коллекциях:Статті
2010, № 2 (27)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prospects_of_using_chicory.pdf164,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет